Services

Management & Bedrijfsvoering

Wij verzorgen multidisciplinaire management opdrachten van projectmanagement tot aan operationeel management en bedrijfsoptimalisatie programma’s. Afhankelijk van uw wensen stemmen wij af wat wij voor u kunnen betekenen. De waarde die wij toevoegen moet voor u (direct) zichtbaar worden en iets opleveren. Dit kan zijn: een concreet plan van aanpak, projectplan of strategisch beleidsplan gekoppeld aan de uitvoering.  Doordat wij multidisciplinair en integraal het geheel bekijken zorgen we ervoor dat we iets opleveren wat werkt.

Coaching & Training

Uw medewerkers coachen of trainen is wat wij graag doen. Onze kennis is afkomstig uit meerdere industrieën, projecten,  programma’s en culturen. Tijdens het uitvoeren van projecten is er soms de wens om actief gecoacht te worden, dit doen wij door dicht bij uw project of programma te zijn. Wij wonen o.a. project meetings bij of andere belangrijke vergaderingen en geven u feedback. Wij doen het project graag samen met u en uw medewerkers (tenzij u dat expliciet anders wilt). Veelal is het dat de ideeën er wel zijn maar de uitvoering of toepassing blijft achterwege. Wij zorgen er dan samen met u voor dat er daadwerkelijk stappen worden gemaakt.

Engineering & Manufacturing

Omdat wij projecten vanaf virtueel ontwerp tot aan de werkelijke in bedrijfsname van automatiseringstrajecten begeleiden kunnen wij u ook ondersteunen bij de productie.

Sinds kort kunt u bij ons terecht voor 3D metaal printen. 3D metaal printen is de perfecte oplossing als het gaat om het vervaardigen van kleine productseries of prototypes. Wij kunnen producten printen uit metaal tot een volume van 300x 200x 200 mm Bekijk onze volledige service 3D metaal printen